onsdag 9. april 2008

Blogging kan bidra til bedre læring og forståelse

Påstanden om at blogging kan bidra til bedre læring og forståelse mener jeg er ganske så riktig. Tenk deg at du har en oppgave om Henrik Ibsen på skolen. Du skal reflektere over hans arbeid og historie, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det for å få mest mulig ut av det. Da er det en bra mulighet å blogge - samtidig som du får skrevet det, noe man forresten lærer bedre av, må du jo finne ut info om han og hvordan du skal skrive. Hvis du sammenlikner det du har lært av å blogge om det - og noe annet du kun leste en gang, vil du nok kunne merke en stor forskjell på det du har lært.





Men ikke bare er det fordel for egen læring å blogge - det kan også hjelpe andre som er ute på leting etter info om Henrik Ibsen. Dermed kan du bidra til å hjelpe andre mennesker med bedre kunnskap om Henrik Ibsen.
Jeg synes også det er bra at folk kan lese meningene dine og kommentere i så fall om det er noe som er feil eller liknende.

Kort oppsummert - Blogging KAN bidra til bedre læring og forståelse!

2 kommentarer:

Marie sa...

Flotters, bra skrevet og enig i noe, bare synd du skrev det på feil sted :P

Men ellers er veeel det meste bra =)

Ingunn sa...

Jeg er glad for at du har skrevet et eget innlegg om dette, selv om det kanskje var en misforståelse :) Det er i det hele tatt veldig hyggelig å se hva dere skriver om bloggingen. Da har vi i hvertfall fått til noe bra i år!